Cea mai avansată protecție cibernetică
pentru securitatea dvs. online

ESET SMART SECURITY PREMIUM 

Conceput fără compromisuri pentru cei care își doresc o soluție de securitate completă, inclusiv protecție antifurt și o gestionare simplă a parolelor. Securizează dispozitivele cu Windows, Mac și Android.

Vezi prezentare video
1
Dispozitive
1
Ani

Opinia utilizatorilor:

Peter L, Sfantu Gheorghe 2020-01-14
ESET Smart Security Premium

" Am mai folosit produsele Eset in trecut, mai precis Antivirus si Internet Security. Recomand produsele de Eset deaorece au un UI prietenos,usor de adaptat si economic din punctul de vedere al resurselor PC-ului. Recomand. "

Maruf bozoglu, Lipova 2020-01-13
ESET Smart Security Premium

" Folosesc de foarte mult timp acest antivirus. Esta foarte rapid si nu consuma multe resurse . Intotdeauna avertizeaza la timp pericolul. Nu am fost multumit de alte programe de antivirus.Dar eset le intrece pe toate.Recomand cu incredere ESET. Multumesc ESET. "

Banu Bebe, Giurgiu 2020-01-07
ESET Smart Security Premium

" Sunt foarte multumit de protectia oferita calculatorului meu de catre ESET Smart Security Premium...Folosesc ESET de ani de zile. Multumesc!! "

Caracteristici premium pentru o securitate completă

LiveGuard

 

Vă protejează activ chiar și
împotriva amenințărilor nemaivăzute. Un nou serviciu personalizat pentru dvs., conceput pentru a descoperi și a opri tipuri de amenințări nemaivăzute. Manipulează o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv documente, scripturi, installeri și fișiere executabile. Fișierele suspecte sunt rulate într-un mediu sigur, cu nisip în cadrul ESET HQ Cloud.

Password Manager

 

Rețineți o singură parolă pentru a stoca și partaja în siguranță toate parolele dvs. de pe multiple dispozitive. Stocați și organizați parolele, completați automat formularele și generați parole criptate ultra-puternice. Trebuie să vă amintiți doar parola principală. Vă puteți deconecta de pe fiecare site web și vă puteți securiza istoricul de navigare de la distanță.

Criptare ultra-puternică

 

Protecție suplimentară pentru datele sensibile și unitățile externe. Criptați fișierele și mediile amovibile, protejându-le împotriva furtului de date sau în cazul pierderii cheii USB sau laptopului. Permite colaborarea sigură și partajarea datelor. Decriptați fișierele și folderele pe orice dispozitiv Windows.

Plăți sigure și confidențialitate protejată

Protecție plăți & online banking

 

Bucurați-vă de shopping și banking online în siguranță cu un browser securizat. Plătiți în siguranță online printr-un browser securizat special sau rulați în mod implicit orice browser acceptat, în modul securizat. Vă protejează automat în timp ce faceți tranzacții online și când accesați portofelele virtuale pe web. Criptează comunicațiile dintre tastatură și browser pentru tranzacții mai sigure. Vă protejează de programe keylogger.

Firewall, Network Inspector și altele

 

Protejați accesul la date, rețea și cameră web. Preveniți accesul neautorizat la computerul dvs. și utilizarea abuzivă a datelor personale. Protejați-vă datele private de ransomware. Securizați-vă camera web și routerul Wi-Fi de acasă de intruși și controlați amenințările la adresa confidențialității, testând activ dispozitivele inteligente conectate la router.

Control parental

 

Protejați-vă copiii online și monitorizați-le activitățile. Împiedicați expunerea copiilor dvs. la conținut online neadecvat. Alegeți dintre peste 20 de categorii de site-uri web predefinite, specifice vârstei, pentru a le bloca sau adăugați site-uri individuale în lista de elemente blocate accesului. Setați o parolă pentru a împiedica modificarea setărilor sau dezinstalarea neautorizată a produsului.

Tehnologie antivirus legendară

Anti-phishing

 

Securizați-vă datele și banii împotriva fraudelor digitale. Protejați-vă confidențialitatea și activele împotriva tentativelor operate de către site-uri web frauduloase cu scopul de a obține informații sensibile, precum nume de utilizator, parole sau detalii bancare, sau pentru a promova știri false din surse aparent de încredere.

Fără încetiniri de sistem

 

Bucurați-vă de întreaga putere a computerului fără întreruperi. Jucați-vă, lucrați și navigați pe internet fără a afecta performanța computerului. Rămâneți online, fără a avea dispozitivul conectat la o sursă de alimentare pentru un timp mai îndelungat, cu modul de economisire a bateriei și bucurați-vă de jocuri fără a fi distras de ferestrele pop-up.

Protecție proactivă cu mai multe straturi

 

Explorați mediul online, ferit de toate tipurile de amenințări malware. Detectează și neutralizează toate amenințările digitale, inclusiv viruși, ransomware, rootkit-uri, viermi și spyware. De asemenea, protejează împotriva tehnicilor care încearcă să se sustragă detecției și blochează atacurile și exploatările vizate.2021: Review Digital Citizen

ESET Smart Security Premium este o suită de securitate robustă, care îți oferă un motor antivirus puternic și un modul firewall eficient. Ne place abundența de setări avansate cu care poți să lucrezi și am apreciat efectul negativ foarte mic pe care îl are asupra performanțelor și vitezei calculatorului. ESET Smart Security Premium include multe instrumente suplimentare, pe care probabil le vrei: protecție bancară, control parental și un administrator de parole.

Vezi aici review-ul complet

110M+

utilizatori în întreaga lume

100+

premii prestigioase VB100

30+

de ani de tehnologie IT inovatoare

13

centre globale de R&DProtecție
pentru toate
dispozitivele

 
ESET Smart Security Premium
ESET Internet Security
CEL MAI POPULAR
 
ESET NOD32 Antivirus

Antivirus multiplu-premiat
Protecție împotriva tuturor amenințărilor cibernetice
O viață fără ransomware
Datele dvs. sunt în siguranță în fața atacatorilor
Protecție completă
Împotriva hackerilor
Operațiuni bancare și cumpărături online fără griji
Tranzacțiile dvs. sunt pe mâini sigure
Rețeaua dvs. este în siguranță
Pe toate dispozitivele conectate
Parolele sunt stocate și precompletate în formulare
Pentru a nu fi nevoie să vi le amințiți
Criptează fotografiile Pentru a nu fi accesate de alte persoane

Smartphone-ul și tableta sunt în siguranță
Cu o securitate superioară pentru Android
O viață fără ransomware
Datele dvs. sunt în siguranță în fața atacatorilor
Datele personale sunt protejate
De aplicațiile care le pot accesa fără permisiune
Rețeaua dvs. este în siguranță
Pe toate dispozitivele conectate
Telefonul poate fi găsit cu ușurință
În caz că este furat sau pierdut

Antivirus multiplu-premiat
Protecție împotriva tuturor amenințărilor cibernetice
O viață fără ransomware
Datele dvs. sunt în siguranță în fața atacatorilor
Protecție completă
Împotriva hackerilor
Întreaga rețea este sigură
Și se poate administra facil

Gestionați și maximizați securitatea
dvs. digitală cu ESET HOME

  • Verificați de la distanță securitatea dispozitivelor Monitorizați starea de securitate a dispozitivelor în timp real și primiți în permanență notificări importante. Numai pentru sistemele de operare Windows și Android.
  • Partajați cu ușurință licențele Protejați familia și prietenii împărțind aceeași protecție, facturată și monitorizată în mod convenabil din contul dvs.
  • Vine cu o aplicație mobilă pentru Android și iOS Obțineți acces imediat la licențe și informații despre securitatea dispozitivelor dvs. Windows și Android oriunde ați fi.
  • Permite gestionarea centralizată a licențelor Reînnoiți, extindeți sau actualizați toate licențele dintr-un singur loc.

*O singură licență pentru toate dispozitivele

Atât cheia de licență a ESET Internet Security, cât și a ESET Smart Security Premium pot activa orice produs ESET Home Edition pentru platformele Windows, Mac și Android. Funcționalitățile oferite va varia în funcție de produsul selectat.

Cea mai avansată protecție cibernetică

ESET SMART SECURITY PREMIUM  

Conceput fără compromisuri pentru cei care își doresc o soluție de securitate completă

O soluție de încredere atât pentru consumatori, cât și pentru companii

What's inside ESET Smart Security Premium?

Protecție cuprinzătoare

Protecție cuprinzătoare

Cerințe de sistem

WINDOWS
Microsoft Windows® 11,10, 8.1, 8, 7 cu SP1 și cele mai recente actualizări KB instalate

MAC
macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)

ANDROID
Android 5.0 și versiuni ulterioare* (*ESTV AndroidTV 7.0 și versiuni ulterioare)

Întrebări frecvente

Cum descarc/instalez ESET Smart Security Premium după cumpărare? +

Puteți instala produsul urmând acești pași simpli:

1. Dezinstalați orice software antivirus instalat anterior pe sistemul dvs.
2. Descărcați installer-ul produsului ESET Smart Security Premium de aici.
3. Dați dublu click pe fișierul de instalare pentru a începe instalarea și urmați instrucțiunile de pe ecran.
4. Activați protecția, conectându-vă la ESET HOME sau creând un cont nou pe platformă, inserând cheia dvs. de licență unică.

Mai multe detalii despre instalarea și activarea produsului găsiți aici.

Cum reînnoiesc licența? +

Odată ce licența dvs. a expirat, o puteți reînnoi cu ușurință. Acest lucru vă menține produsul actualizat și vă asigură că aveți acces gratuit la suportul nostru tehnic. O puteți reînnoiaici.

Pot proteja dispozitive mobile sau mai multe sisteme de operare cu această licență? +

Yes, ESET Smart Security Premium is a multi-platform solution. You can secure all your Windows, macOS and Android devices with this license – just select how many devices you want to protect and enjoy ESET protection.

Pot să testez ESET Smart Security Premium înainte de a cumpăra o licență? +

Da! Puteți descărca o licență gratuită de 30 de zile a soluției ESET NOD32 Antivirus aici.

Informații suplimentare despre instalare sunt disponibile aici.

Ce apreciază utilizatorii la ESET? +

Clienții noștri fideli apreciază că:

  • Soluțiile noastre lasă o amprentă minimă asupra sistemului
  • Oferim soluții de încredere și eficiente
  • Produsele rulează în liniște pe fundal, fără a genera întreruperi

"Funcționează perfect și i-am ales de ani de zile. Au soluții extrem de eficiente și cu impact minim asupra funcționalității mașinii pe care sunt instalate."

Vedeți mai multe recenzii pe profilul nostru Trustpilot.

Tarife și plăți

Pot primi o restituire a banilor dacă nu sunt mulțumit? +

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și, prin urmare, oferim o politică generoasă de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de achiziția dvs., vom fi bucuroși să vă rambursăm integral prețul de achiziție.

Ce este reînnoirea automată? +

Reînnoirea automată ESET vă asigură că licențele și produsele dvs. ESET sunt mereu actualizate, oferind protecție continuă, pe tot parcursul anului. Ne ocupăm de facturare și reînnoire pentru dvs. utilizând această funcție.

Activând reînnoirea automată, sunteți de acord ca, la sfârșitul perioadei de licență, să vă reînnoim automat licența folosind detaliile de plată înregistrate în prezent.

Vă vom informa cu privire la prețurile viitoare de reînnoire automată și reînnoire cu 30 de zile înainte de data reînnoirii (pentru abonamente anuale), iar după ce abonamentul dvs. se reînnoiește automat, vă vom trimite detaliile tranzacției.

Cum îmi anulez abonamentul? +

Reînnoirea automată este repetitivă, cu excepția cazului în care o dezactivați după achiziție, prin contul dvs. Dezactivarea reînnoirii automate nu vă va anula licența. Protecția dvs. ESET va continua până la expirarea licenței. Vă vom notifica înainte de expirarea licenței, astfel încât să puteți reînnoi manual.

Utilizator existent?

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport

Recomandă ESET unui prieten
Programul "Refer a Friend"

Sfătuiți-vă prietenii și familia să se protejeze online. Oferiți-le încă o lună suplimentară de protecție cu ESET, prin programul nostru "Refer a Friend".

Recomandă pe cineva

Descarcă ESET Smart Security Premium

Descarcă versiune full sau trial gratuit de 30 de zile

Review-uri (181 review-uri)


Balazs Arpad 2020-04-08
ESET Smart Security Premium

Doar eset smart security nu m-a dezamagit niciodata, in ultimii ani folosesc doar acest antivirus caruia ii acord nota 10 !!

Ionel Popa 2020-03-29
ESET Smart Security Premium

Este de nota 10 acest antivirus. il folosesc de 3 ani si nu am nici un fel de probleme cu virusii

florut bucureti 2020-03-25
ESET Smart Security Premium

Folosesc de 5 ani acest produs si sunt foarte multumite de securitatea datelor

Adrian Bucuresti 2020-03-24
ESET Smart Security Premium

Consuma foarte putine resurse si este extrem de eficient!

coamin craciun bucuresti 2020-03-24
ESET Smart Security Premium

Primul lucru pe care il fac la un computer nou este sa instalez eset